tirsdag 1. november 2011

Sminke-tingogtangpungen

Vesken min er helt uunnværlig, der har jeg alt jeg trenger, og litt av hvert annet jeg kanskje kan trenge. Man vet aldri! Med den lille sminke-/tingogtangpungen kan jeg uansett samle 
noe av det i en sjarmerende innpakning. Jeg har laget denne som en testmodell, 
jeg skal lage fler og legge de til salgs på www.Epla.no. Håper dere liker den :)



4 kommentarer:

  1. Stolt av deg jenta mi! Flott blogg, og fine ting du har lagd!

    SvarSlett
  2. Så utrolig fin! Skulle ønske jeg hadde egenskapen med håndarbeid ;)


    (et lite tips er å fikse på bloggen, er her folk legger inn kommentar. Nå er det bare de som har diverse kontoer som kan legge til. Jeg som har en annen blogg kan ikke legge meg inn som den. Du må ordent så det kan være anonym/velg url eller noe sånt blir åpent for oss som vil legge inn kommentar til deg :) Normalt bruker jeg ikke google kontoen min, men "må" det nå. Det er en blogg jeg ikke bruker og ikke får til å seltte ;))

    SvarSlett
  3. Så bra at du likte den MissM :) Og, tusen takk for tipset angående kommentarfeltet! Denne bloggverdenen er helt ny for meg, men jeg lærer litt hver dag. Jeg tror jeg har klart å gjøre kommentarfeltet tilgjengelig for alle nå ;)

    SvarSlett
  4. Yeeee :D
    Det har du, veldig mange som ikke er klar over dette slik som deg. Så jeg bruker å legge inn et lite hint ;) Hvertfall på de bloggene jeg har lyst til å følge videre.

    SvarSlett